Aruba
flow-image

Cloud-Managed Networks: The Secret to Success

Tämän resurssin on julkaissut Aruba

Tutustu kuinka yksinkertainen, älykäs ja turvallinen verkko parantaa tuottavuutta ja vauhdittaa liiketoimintaa kasvuun.

Digitaalisella aikakaudella nopea ja luotettava verkko pitää käyttäjät tuottavina ja asiakkaat tyytyväisinä. Se tarkoittaa, että työntekijät ovat yhteydessä ja tekevät yhteistyötä uusimmilla tavoilla – mobiililaitteiden, pilvipohjaisten sovellusten ja esineiden internetin (Internet of Things, IoT) kautta – ja voivat vastata asiakkaille nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Mutta verkon suorituskyvyn varmistaminen voi parhaimmillaan olla valtava haaste, etenkin keskisuurille yrityksille, joilla on rajallinen IT-henkilöstö ja budjetti.

Tässä e-kirjassa selvitetään, kuinka pilvipalveluiden avulla hallittu verkko tarjoaa keskisuurille yrityksille yksinkertaisen, älykkään ja turvallisen tavan lisätä tuottavuutta ja vauhdittaa liiketoiminnan kasvua. Se tarjoaa intuitiivisen ja antoisan verkkokokemuksen jokaiselle käyttäjälle, mukaan lukien IT, työntekijät ja asiakkaat. Tutustu, kuinka se voi auttaa yritystäsi tukemaan IoT-laitteita ja nopeuttamaan kasvua, vaikka budjetti olisi tiukka.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.