Blackberry
flow-image

AI-Driven Security for a Mobile World

Tämän resurssin on julkaissut BlackBerry

BlackBerryn Mobile Threat Defense (MTD) käyttää tekoälyyn perustuvaa kybersuojausta mobiililaitteiden suojaamiseen ja käyttökokemuksen yksinkertaistamiseen.

Yritykset ovat kohdanneet kovan haasteen: mobiililaitteisiin ja etenkin niissä toimiviin sovelluksiin kohdistuvien haittaohjelmahyökkäysten kasvava uhka. Toimialan turvallisuusanalyytikot ovat yksimielisiä: yritysten täytyy keskittyä entistä enemmän torjumaan mobiiliuhkia, tietojakalastelevia haittaohjelmia, tietovuotoja, vakoiluohjelmia ja muita uhkia.

MTD-ratkaisut ovat siihen vastaus. Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan ole yhdenvertaisia. Tekoälyn ja koneoppimisen avulla BlackBerry tarjoaa ainutlaatuisen mobiiliturvaratkaisun, jonka zero trust -suojausmalli yhdessä zero-touch-rekisteröinnin mukautuvalla joustavuudella antaa tehokkaan suojauksen, joka vapauttaa mobiilityövoiman potentiaalisen tuottavuuden.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.