Dell
flow-image

End-to-end Security Solutions for Mid-Market Businesses

Tämän resurssin on julkaissut Dell

Opi suoraan alan asiantuntijoilta, analyytikoilta ja asiakkailta, kuinka Dell Technologies -tuote- ja ratkaisuvalikoima voi muuttaa liiketoimintaa.

Tämän verkkoseminaarin aiheita ovat:

  • Ihmisten työskentelytapa muuttuu
  • Kokonaisvaltaiset tietoturvaratkaisut
  • Luotetut laitteet
  • Luotettu infrastruktuuri
  • Luotettu tieto

Lue lisää Intel®-käyttöisistä Dell-ratkaisuista.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pöytäkoneiden / Kannettavien Käyttöjärjestelmät, Tietotekniikan Suojaus, Verkko, Ohjelmistot, Pöytätietokoneet, Sähköpostiohjelmat, Sulautetut järjestelmät, Laitteistot ja oheislaitteet, Kannettavat, Linux, Mac OS, Prosessorit, Asiakaspäätteet, Todennus- ja käyttöoikeusjärjestelmät, Tietotekniikan uhat ja haavoittuvuudet, Tietojenpalautus, Tietojen menetyksen estäminen (DLP), Vakavasta häiriöstä palauttaminen, LAN / WAN, Mobiiliverkko, Verkonhallintatyökalut, Verkon suojaus, Tietoliikenne, VOIP, 802.11, Puhe/data-integraatio, Sovellukset, Käyttöjärjestelmät, Asiakkuudenhallinta (CRM), Ohjelmistot palveluna (SaaS), Tietokannat, Asiakirjojen hallinta, Yritysohjelmistot, Järjestelmän kehittämistyökalut