Dell EMC
flow-image

Flash Storage Fuels IT Transformation

Tämän resurssin on julkaissut Dell EMC

Tietoktekniikan muutos on konsepti, jonka yritykset ottavat nyt paremmin huomioon kuin 12 kuukautta sitten. Vaikka se ei ole synonyymi digitaaliselle muutokselle, kaksi käsitettä yhdistyvät perustavanlaatuisesti toisiinsa, koska tehokas digitaalinen muutos ei voi tapahtua ilman tietotekniikan muutosta.

IT-infrastruktuuriaan muuttavan yrityksen ei enää tarvitse luottaa jäykkään, manuaaliseen ja lokeroituun vanhaan tekniikkaan. Se kokee tietotekniikan toimintanopeuden, tehokkuuden, laajuuden ja kustannustehokkuuden lisääntyvän kun tehtäviä automatisoidaan, prosesseja virtaviivaistetaan ja resursseja vapautetaan.

Sellaiset IT-tason parannukset edistävät laajempaa digitaalista muutosta, jonka avulla yritys voi menestyä nykypäivän digitaalitaloudessa. Se kykenee innovoimaan, ajattelemaan ja toimimaan nopeammin kuin kilpailijat, ja lopulta se on määrittäjä, eikä määritettävä.

Intel®-käyttöiset Dell EMC -ratkaisut.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.