Dell EMC
flow-image

Harness The Value Of Your Data Capital To Drive Business Success

Tämän resurssin on julkaissut Dell EMC

Digitaalinen aikakausi on aloittanut tiedon leviämisen, joka ohjaa nykyaikaisten yritysten toimintaa. Organisaatiot näkevät oikein käytetyn tiedon potentiaalin, jolla saadaan aikaan parempia tuloksia kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Tiedon käyttäminen tukemaan erilaisia työnkulkuja, analysointia ja toimintoja muuntaa sen tietopääomaksi, eli digitaaliseksi omaisuudeksi, joka antaa lisäarvoa yritykselle. Sillä, missä määrin yritys sovittaa organisaationsa tämän tietopääoman ajattelutavan ympärille – tavalla, jolla se käyttää dataa ja miten se investoi tietotekniikkaan – voi olla pysyviä vaikutuksia sen menestymiselle liiketoiminnassa.

Helmikuussa 2019 Dell EMC ja Intel tilasivat Forrester Consultingilta selvityksen siitä, onko menestymisen edellytykseksi nopeasti tulossa kyky valjastaa ja soveltaa dataa ja sen analysointia joka tilanteessa. Selvityksessä Forrester teki maailmanlaajuisen kyselyn, johon osallistui 516 IT-päätöksentekijää. Kyselyssä havaittiin, että yritykset, joilla on kehittyneempiä tietopääoman käytäntöjä – ne hyödyntävät enemmän datatyyppejä, hallitsevat dataa turvallisesti, hallinnoivat dataa asianmukaisesti, ja nykyaikaistavat infrastruktuuria optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi – saavat aikaan parempia tuloksia liiketoiminnassaan.

Lue lisää lataamalla nyt!

Intel®-käyttöiset Dell EMC -ratkaisut.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.