IBM
flow-image

Making AI the Killer App for Your Data

Tämän resurssin on julkaissut IBM

Päätöksentekijät, sidosryhmät ja vaikuttajat johtoryhmästä operatiiviseen toimintaan ja tietotekniikkaan ovat yhtä mieltä siitä, että tekoälyllä (AI) on vahva, muutosvoimainen arvo, joka voi määrittää ja korvata yritysarkkitehtuurit ja yritysohjelmistot.

Kuten orastavien tekniikoiden suhteen voidaan odottaakin, organisaatioilla on yhä enemmän  AI-pilottiprojekteja ja konseptinäytteitä (proofs of concept, PoC), jotka keskittyvät suurelta osin ”päälle pultattuun” lähestymistapaan: tekoälyn käyttämiseen yrityksen reuna-aloilla ja ryhtymällä hajanaisiin vaikkakin jännittäviin, mutta erillisiin käyttötapauksiin, kuten älykkyyden lisäämiseen ohjelmistorobotiikkaan (robotic process automation, RPA) tai keskustelupalveluiden kuten chatbottien testaamiseen.

Auttaakseen yrityksiä muotoilemaan strategiansa tekoälyn toimivaan ja tehokkaaseen käyttöön, HfS ja IBM ovat kehittäneet yhdessä käytännöllisen oppaan tekoälyn käyttönottamiseksi hyödyntämällä viimeisimpiä IBM:n Business Value Instituten (IBV) ja HfS:n tutkimuksia sekä todellisia kokemuksia maailmalta, jotka on saatu haastatteluista asiakkaiden ja alan toimijoiden kanssa.

Saat lisätietoja lataamalla nyt!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.