Kaspersky
flow-image

The Death of Software

Tämän resurssin on julkaissut Kaspersky

SaaS-käyttöönotto on niin yleistä, että Gartner, Inc. käyttää ilmausta SaaS-landia (”SaaS-scape”) kuvaamaan organisaation sitoutumista laajaan SaaS-ratkaisuvalikoimaan. SaaS-landian konsepti on osa kaivattua pyrkimystä virallistaa strateginen ajattelu koskien yleisen SaaS-käyttöönoton vaikutuksia, riskejä, haasteita ja mahdollisuuksia.

Huolimatta siitä, että SaaS-ratkaisut ovat nyt osa ratkaisua, jotkut yritykset käyttävät edelleen muita kuin SaaS-ratkaisuja tietotekniikkainvestointiensa suojaamiseen ja turvaamiseen, kun taas kyberturvallisuuden kannalta SaaS –  turvallisuus palveluna (Security as a service, SECaaS) – olisi paljon tehokkaampi vaihtoehto, ottaen huomioon kaikki arvo- ja suorituskykykriteerit.

Tässä artikkelissa teemme yleiskatsauksen turvallisuus palveluna (SECaaS) -mallin eduista, korostaen tapauksia, joissa verkkopohjaisen verkkoturvallisuusratkaisun valinnalla on selviä ja ylivoimaisia etuja liiketoiminnalle.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.