Kaspersky
flow-image

The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites

Tämän resurssin on julkaissut Kaspersky

Kun vanha tekniikka tulee vanhentuneeksi ja tehottomaksi, kehittynyt käyttäytymisperusteinen suojaus määrittää, mitkä tarjoajat ovat markkinajohtajia. Toimittajat, jotka voivat tarjota vahvan käyttäytymisperusteisen suojauksen useissa käyttöjärjestelmissä yhdessä riskipohjaisten tietoturvakäytäntöjen kanssa, asemoivat itsensä toimittamaan asiakkailleen päätepisteiden vahvan puolustuslinjan.

Tietoturvajohtajat ovat huolissaan monimutkaisesta päätepisteympäristöstä, jota uhkaavat kehittyneet monivaiheiset hyökkäykset, jotka ovat pahempia kuin tyypilliset haittaohjelmat.

Päätepisteiden suojausjärjestelmille on enenevässä määrin annettu tehtäväksi suojata niitä kohdennetuilta uhilta, joissa käytetään useita vaiheita, sisältäen käyttäjän vuorovaikutusta, heikkouksia hyödyntäviä ohjelmia ja komentosarjoihin perustuvia hyökkäyksi.

Lataa ilmainen kopio viimeisimmästä Forrester Wave Endpoint Security Suites -raportista täältä!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.