Proofpoint
flow-image

Protecting The End User

Tämän resurssin on julkaissut Proofpoint

Ihmiskeskeinen lähestymistapa haavoittuvuuksien, hyökkäysten ja oikeuksien hallintaan. Organisaatiot käyttävät kyberturvallisuuteen enemmän rahaa kuin koskaan aikaisemmin ja saavat siitä irti vähemmän hyötyjä. Hyökkäyksiä pääsee läpi. Arkaluontoisia tietoja joutuu edelleen väärään käsiin. Ja tietomurrot lisääntyvät otsikoissa.

On aika harkita asiaa uudelleen perusteellisesti. Perinteiset kyberturvallisuusmallit rakennettiin edellisellä aikakaudella, kun vallitseva turvallisuusmalli oli lukita puolustuslinjat ja käsitellä uhkia niiden päästyä linjojen läpi. Lähestymistapa hädin tuskin toimi silloin, ja nykyään se on toivottomasti hajalla.

Tämä johtuu siitä, että ihmiset, eivät tekniikka, ovat hyökkääjien tärkein kohde, ja siksi suurin riski. Tämä muutos uhkamaisemassa vaatii uutta ajattelutapaa ja uutta strategiaa, joka keskittyy ihmisten suojaamiseen vanhojen puolustuslinjojen sijasta.

Lue lisää lataamalla nyt!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.