Fujitsu
flow-image

Viisi haastetta, jotka vaikuttavat työntekijäkokemukseen

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Muuttuneessa maailmassa työelämältä ja työnantajilta vaaditaan enemmän. Työhyvinvointi lisää sitoutumista, suorituskykyä ja tuottavuutta. Sitä edistävät luottamuksen lisääminen, työntekijäkokemuksen parantaminen ja digityötaitojen kasvattaminen. Työympäristön pitää tukea työntekijöiden hyvinvointia, sitoutumista ja menestystä. Hyvinvointi johtaa parempaan tuottavuuteen ja kannattavuuteen koko yrityksessä. 

Oheisessa julkaisussa nostamme esiin viisi haastetta, joita organisaatiot kohtaavat, kun ne haluavat luoda sitouttavan ja motivoivan työntekijäkokemuksen.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pöytäkoneiden / Kannettavien Käyttöjärjestelmät, Tietotekniikan Hallinta, Pöytätietokoneet, Sähköpostiohjelmat, Sulautetut järjestelmät, Laitteistot ja oheislaitteet, Kannettavat, Linux, Mac OS, Prosessorit, Asiakaspäätteet, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)