Fujitsu
flow-image

Kohti huomisen työpäivää

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Modernissa työympäristössä henkilöstö voi keskittyä arvokkaisiin tehtäviin, työskennellä omalla tavallaan ajasta ja sijainnista riippumatta sekä menestyä ja saavuttaa tavoitteensa. Tämä on vahva kilpailuetu: hyvinvoiva yritys vetää puoleensa ja sitouttaa parhaat osaajat. 

Yrityksissä työskentelee nykyään monisukupolvinen, moniarvoinen yhteisö, jossa jokaisella on yksilölliset työtavat ja tarpeet. It-ratkaisujen pitää olla tuottavia ja tietoturvallisia ja niitä pitää pystyä hyödyntämään ajasta ja paikasta riippumatta. Myös vastuullisuus on loppukäyttäjille yhä tärkeämpi arvo.

Lataa oheinen raportti ja lue, miltä huomisen työelämä näyttää ja millaisia mahdollisuuksia ja haasteita se tuo tullessaan.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pöytäkoneiden / Kannettavien Käyttöjärjestelmät, Tietotekniikan Hallinta, Pöytätietokoneet, Sähköpostiohjelmat, Sulautetut järjestelmät, Laitteistot ja oheislaitteet, Kannettavat, Linux, Mac OS, Prosessorit, Asiakaspäätteet, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)