Fujitsu
flow-image

Monipilvi tarjoaa huikeita mahdollisuuksia

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Monipilvihankkeessa (multi-cloud) on keskeistä, että liiketoimintajohto on hereillä. Pilvi ei ole nörttien asiaa, vaan myös johdon on ymmärrettävä mitä tapahtuu. Työnjako toimii parhaiten niin, että it-kumppani tuo projektiin teknisen osaamisen ja asiakas liiketoimintaosaamisen. Lisäksi erittäin olennaista on luottamus kumppaniin ja teknologiatoimittajaan. Asiakkaan pitää pystyä luottamaan siihen, että tieto on turvassa pilvipalvelussa.

Monipilvi tarjoaa huikeita mahdollisuuksia, joiden hyödyntäminen edellyttää kokonaiskuvaa nykytilanteesta. Hyötyjä pääsee korjaamaan vasta sitten, kun pilveen siirtyvä työkuorma on tehty pilvelle sopivaksi, modernisoitu tai jopa tehty kokonaan uusiksi. 

Katso mitä hyötyjä monipilvestä voisi olla sinun organisaatiollesi:

  • Asiantuntijoidemme vinkit
  • Esimerkkejä parhaista käytännöistä ja käyttötapauksista
  • Miten pääset eteenpäin pilvihankkeessa

Lataa whitepaper ja lue lisää.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Lataamalla tämän materiaalin hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Laitteistot, Toiminnanohjaus (ERP), Tietokannat, Virtualisointi, Palvelin, Massadata, VOIP, Sovellukset, Tietokannat, Tietoliiikennelaitteistot