Fujitsu
flow-image

Hybridivisio uudesta digitalisaation aikakaudesta

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Jos yrityksesi on siirtymässä digitaaliseen maailmaan, jonka olennainen osa on pilvi, paras aika arvioida oma pilvivisio on nyt.

Pilviteknologiat ovat olleet eturintamassa organisaatioissa, jotka ovat muuntamassa liiketoimintaansa merkittävästi. Hybridipilvestä on tullut suosittu toimintamalli ja yritykset ovat ilmoittaneet merkittävistä hybridisopeuttamisen suunnitelmista seuraavien viiden vuoden aikana. Tärkein kysymys on, mihin eri työmäärät sijoitetaan?

Tässä raportissa Fujitsu hyödyntää laajaa kokemustaan ja asiantuntemustaan globaalina hybridi- ja pilvipalvelujen tarjoajana ja antaa arvokkaita tietoja ja neuvoja. Niiden avulla voi tarkastella eri vaihtoehtoja ja löytää oikean tasapainon pilvipalvelujen ja aiempien sovellusten kesken.

Lataa nyt ja tutustu kumppanuuksiin, räätälöityihin ratkaisuihin ja vinkkeihin, joiden avulla voi integroida yrityksellesi parhaiten sopivan pilven käyttöönottosuunnitelman!

 

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Lataamalla tämän materiaalin hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Laitteistot, Tallennustila, Massadata, Virtualisointi, Linux, Palvelin, Tallennustila, Verkkolaitteistot, Tallennusverkkojärjestelmät (SAN), Sovellukset, Asiakirjojen hallinta