Aruba
flow-image

Neljä vaikeinta haastetta IT-toiminnoissa

Tämän resurssin on julkaissut Aruba

Viime aikoihin asti verkko-ongelmien vianmääritys tai päivitysten suunnittelu tarkoitti kokouksia neuvottelutilassa tai käyttäjien auttamista henkilökohtaisesti. Nyt useimmat IT-tiimit tekevät etätyötä, ja heidän on ratkaistava ongelmia muiden etätyöntekijöiden kanssa. Heidän on suunniteltava myös toimistolle paluuprojekteja, joiden on toimitettava kaikkea paremmasta kattavuudesta kontaktien seurantaanalyysiin. Aikaa ja resursseja on hyvin vähän ajoittaisten ongelmien ratkaisemiseen, jokaiselle käyttäjälle vastaamiseen, ja hallinta- ja käyttötyökalujen välillä hyppimiseen.

Tässä e-kirjassa eritellään neljä vaikeinta IT-tiimien kohtaamasta haasteesta toiminnoissa ja se, miten niistä voi selvitä.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietotekniikan Hallinta, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)