Aruba
flow-image

IT:n suuntaaminen kohti menestystä

Tämän resurssin on julkaissut Aruba

Teknologiamarkkinat kokevat suuren muutoksen arviolta kerran vuosikymmenessä. Viime vuosikymmeninä näitä muutoksia ovat ajaneet liikkuvuus ja pilvipalvelut. Nyt olemme siirtymässä seuraavaan suureen muutosvaiheeseen: tiedon aikakauteen. Kyse ei kuitenkaan ole pilvipalvelussa tai palvelinkeskuksessa luodusta tiedosta. Kyse on tiedosta, joka on käytettävissä siellä missä liiketoimintaa harjoitetaan eli siellä missä käyttäjät, laitteet ja muut asiat yhdistyvät.

Useimmille yrityksille edge-datakeskuksesta saatavien mahdollisuuksien hyödyntäminen on suuri haaste, johtuen erityisesti viimeaikaisista muutoksista taloudellisessa tilanteessa. Aruban kyselyyn vastasi 2 400 IT-johtajaa siitä, mitä esteitä heillä on edessään ja miten tekniset ratkaisut voivat auttaa heitä mukautumaan nopeasti ja suuntaamaan liiketoiminta kasvuun.

Tässä e-kirjassa esitetään tämän kyselyn tärkeimmät tulokset.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Ohjelmistot, Pilvialustat, Ohjelmistot palveluna (SaaS), Toiminnanohjaus (ERP), Palomuurit, Tallennusverkkojärjestelmät (SAN), Ohjelmistot palveluna (SaaS)