Fujitsu
flow-image

Menestyminen S/4HANA-konseptitodisteella (Proof of Concept, POC)

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

S/4HANA:sta saatu arvo on nyt yleisesti hyväksytty. Tuoreessa tutkimuksessa ylivoimainen enemmistö haastatelluista 480 SAP-asiakkaasta mainitsi potentiaalisina hyötyinä esimerkiksi tosiaikaisen liiketoiminnan näkyvyyden sekä palvelutason ja käyttökokemuksen parannukset. Monet mainitsivat myös S/4HANA:n roolin digitaalisen muutoksen alustana. Eräs toinen seikka, jota korostettiin, oli kuitenkin se, miten epävarmuus usein estää käyttöönottoa. He olivat myös epävarmoja siitä, miten hyvin teoreettiset hyödyt voi kääntää todelliseksi arvoksi käytännössä. 

Jos tämä koskee organisaatiotasi, voi olla aika tehdä konseptitodiste (POC). Konseptitodisteessa tarkoituksena on tehdä rajallinen siirto ja tutkia ja hankkia kokemusta keskeisillä aloilla, jotta myöhemmin voidaan aloittaa täysimittainen siirto luottavaisemmin. 

Lataa nyt joitakin tyypillisiä POC-tavoitteita ja lue, mitä kannattaa harkita alustojen, työkalujen ja palveluiden valinnoissa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Toiminnanohjaus (ERP), Pilvitekniikka, Pilvisuojaus