Microchip
flow-image

BlueSky™-suorituskyvyn valvonta

Tämän resurssin on julkaissut Microchip

Tässä asiakirjassa kuvataan, miten BlueSky™ Performance Monitoring -työkalu tarjoaa ratkaisun GNSS-muuttujien valvontaan ja reaaliaikaiseen taivaan GNSS-signaalien kuvaamiseen, jolloin signaalin näkyvyys parantaa GNSS-vastaanoton suojausta ja turvallisuutta.

GNSS:tä johdetut paikantamisen, navigoinnin ja ajanmäärityksen (PNT) tiedot on otettu laajamittaisesti käyttöön tärkeillä infrastruktuurin aloilla niiden turvallisuuden kannalta keskeisten toimintojen tukemiseksi. GNSS PNT:n äärimmäisen tarkat paikannus- ja ajanmääritystiedot parantavat merkittävästi kapasiteettiä ja tehokkuutta.  Vaikka tarkkuus on tärkeää ja on ollut tämän kehityksen kannalta ratkaiseva tekijä, PNT-palvelujen saatavuus, eheys ja jatkuvuus ovat olennaisen tärkeitä näiden järjestelmien ja niiden käyttäjien turvallisuuden ja varmuuden ylläpidossa.  GNSS:n häiriöt tai sen manipulointi (eli häirintä tai huijaus, tahallinen tai tahaton) voivat vaikuttaa suoraan kriittisiin infrastruktuurin toimintoihin ja mahdollisesti vaarantaa myös yleisen turvallisuuden.  Tässä asiakirjassa kuvataan, miten GNSS-näkyvyys voi olla olennainen osa paremman turvallisuuden ja vikasietoisuuden rakentamista Assured PNT -ympäristön luomiseksi.

Lataa nyt BlueSky Performance Monitoring -työkalu!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Verkko, Ohjelmistot, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvisovellukset, Palomuurit, Virtuaaliverkot (VPN), Verkkolaitteistot, Sovellukset