Fujitsu
flow-image

Hybridi-IT-alustan välttämättömyys – vankan järjestelmäperustan rakentaminen digitaaliseen muutokseen

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

IT-järjestelmien toimintaympäristö muuttuu. Digitalisaation edetessä IT-infrastruktuurit monipuolistuvat sekä tyypin että sijainnin osalta ja ovat yhä enemmän yhteydessä toisiinsa – toisin sanoen ovat enemmän hybridejä. IT-ammattilaiset hyväksyvät yhä enemmän monimuotoisuuden kannustamisen ja suosimisen, sillä monet näkevät, että useiden julkisten pilvipalveluiden käyttämisestä on etuja ja että he eivät halua vakioida yhtä ohjelmistojen virtualisointipakettia.

Tässä tutkimusraportissa tarkastellaan maailmanlaajuisen kyselyn tuloksia, jotka on saatu yli 800 IT-alan ammattilaisen Hybrid IT -kokemuksista. 

Lataa nyt ja tutustu Hybrid IT:n etuihin, joita ovat muun muassa yhdistetty palvelujen hallinta ja tiedon hallinta, kuormituksen liikkuvuus ja modernin käyttäjän itsepalvelu.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvitekniikka, Pilvitekniikka, Hybridipilvi, Yrityspilvi, Pilvialustat, Ohjelmistot palveluna (SaaS), Pilvitallennustila, Asiakkuudenhallinta (CRM), Toiminnanohjaus (ERP), Pilvitekniikka, Pilvisuojaus, Pilvisovellukset, Omat laitteet (BYOD), Mobiililaitteiden hallinta (MDM), Mobiliteetti, iOS8, Android, Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Mobiilitekniikka, Mobiliteettiratkaisut