Fujitsu
flow-image

Oma Multi-Cloud – Käytännön neuvoja, joilla saavutetaan yhdistetty, älykäs ja muunnettu tulevaisuus

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Vakiintuneet organisaatiot joutuvat ydinliiketoimintamalleissaan kohtaamaan ennennäkemättömän määrän digitaalisia ja kilpailullisia häiriöitä. Käyttämällä häiriöt edukseen yritys tarjoaa itselleen valtavia mahdollisuuksia saada aikaan muutos koko organisaatiossa ja näin se voi merkittävästi parantaa palvelujaan ja asiakaskokemustaan.

Yrityksen muuntaminen vauhdilla koko organisaation laajuisesti ei kuitenkaan ole helppoa. Se on mutkikas matka, joka kattaa teknologian, tiedot, ihmiset ja palvelut. Siksi arviolta 84 prosenttia niistä epäonnistuu, usein koska ne yrittävät sitä yksin.

Lue lisää:

• Asiantuntijoidemme neuvoja ja ohjeita.

• Esimerkkejä parhaista käytännöistä ja käyttötapauksista.

• Kumppanit ja ratkaisut nopeaan liikkeellelähtöön.

Lataa nyt ja selvitä, miten organisaatiota voi muokata menestymään nopean digitaalisen häiriön aikakaudella!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvitekniikka, Pilvitekniikka, Hybridipilvi, Yrityspilvi, Pilvialustat, Ohjelmistot palveluna (SaaS), Pilvitallennustila, Asiakkuudenhallinta (CRM), Toiminnanohjaus (ERP), Pilvitekniikka, Pilvisuojaus, Pilvisovellukset, Omat laitteet (BYOD), Mobiililaitteiden hallinta (MDM), Mobiliteetti, iOS8, Android, Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Mobiilitekniikka, Mobiliteettiratkaisut