Fujitsu
flow-image

Viisi avainaluetta turvalliseen digitaaliseen transformaatioon: Etene määrätietoisesti ja varmista aina tietoturva

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Digitaalinen muutos mahdollistaa liiketoiminnan kehittymisen, mutta edellytyksenä on uusien digiteknologioiden nopea käyttöönotto. Kaikkiin muutoksiin liittyy kuitenkin riskejä, joista suurimpia ovat verkkohyökkäykset ja kyberturvallisuuden rikkeet. Järjestelmät, jotka otetaan käyttöön edistämään kasvua, lisäävät myös riskejä.

Fujitsu on yksi maailman suurimmista tietoturvan ja digitalisten palvelujen toimittajista. Määrittelimme viisi avainaluetta, jotka tietoturva-, tietohallinto-, riskienhallinta- ja muiden yritysjohtajien pitää ottaa huomioon digitaalisten liiketoimintastrategioiden käyttöönotossa.

Lataa tarkempaa tietoa oheisen linkin kautta.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietotekniikan Hallinta, Tietotekniikan Suojaus, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS), Todennus- ja käyttöoikeusjärjestelmät, Tietotekniikan uhat ja haavoittuvuudet, Tietojenpalautus, Tietojen menetyksen estäminen (DLP), Vakavasta häiriöstä palauttaminen