Fujitsu
flow-image

Selkeyttä pilvipalveluun: Ymmärrettävä ja johdonmukainen digistrategia

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Pilvi on entistä tärkeämpi organisaatioille, kun niiden pitää pystyä toimimaan ketterästi ja reagoimaan herkästi.

Nykyään pilveä pidetään ketterän ja kasvavan liiketoiminnan veturina. Jotta pilven kaikki hyödyt saadaan käyttöön, organisaatioiden on otettava huomioon esimerkiksi viivettä koskevat vaatimukset sekä tietoturva- ja yhteensopivuusvaatimukset.

Miksi Fujitsu on oivallinen kumppani organisaatiosi hybridi- ja monipilviratkaisuihin? Lataa tarkempaa tietoa oheisen linkin kautta.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvitekniikka, Tietotekniikan Hallinta, Hybridipilvi, Yrityspilvi, Pilvialustat, Ohjelmistot palveluna (SaaS), Pilvitallennustila, Asiakkuudenhallinta (CRM), Toiminnanohjaus (ERP), Pilvitekniikka, Pilvisuojaus, Pilvisovellukset, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)