Fujitsu
flow-image

Vauhtia digitaaliseen innovointiin: Ketterä sovelluskehitys ja luotettavat toimitukset.

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Digitaalinen innovointi on organisaation menestyksen edellytys. Yksi toiminnan tärkeimmistä haasteista on digitaalisten innovaatioiden nopea toteutus.

Yritys- ja it-johtajien mukaan sovellukset ovat keskeisessä roolissa digitaalisessa innovoinnissa. Sen vuoksi organisaatioiden on pystyttävä tuottamaan sovelluksia yhä nopeammin ja skaalautuvammin. Monilla ei kuitenkaan ole tietoa, taitoja eikä valmiuksia aloittaa tai laajentaa sovelluskehitystoimintaa.

Fujitsu on tilannut tutkimuslaitos IDC:ltä katsauksen, joka käsittelee digitaalisten innovaatioiden kehitystä ja käyttöönottoa. Lataa katsaus ja lue lisää.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietotekniikan Hallinta, Ohjelmistot, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS), Sovellukset, Käyttöjärjestelmät, Asiakkuudenhallinta (CRM), Ohjelmistot palveluna (SaaS), Tietokannat, Asiakirjojen hallinta, Yritysohjelmistot, Järjestelmän kehittämistyökalut