Fujitsu
flow-image

Asiantuntija-artikkeli: Nopeutta sovellustransformaatioon – haasteet, vinkit ja ratkaisuehdotukset

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Globaalin pandemian tuomat digitaaliset haasteet ja yhteiskunnan poikkeustilanne ovat muuttaneet asiakkaiden vaatimuksia ja odotuksia. Helppokäyttöisten palvelujen tarve ja kysyntä ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Tiedon pitää olla helposti saatavissa, tuotteiden entistä käytännöllisempiä sekä palvelujen nopeampia ja helppokäyttöisiä. 

Nykyaikaiset bisnessovellukset ovat organisaatioiden toiminnalle elintärkeitä, mutta monilla on silti vaikeuksia nykyaikaistaa toimintaansa. Tarkastelemme oheisessa asiantuntija-artikkelissa suurimpia haasteita, joita organisaatiot kohtaavat sekä tapoja, joiden avulla haasteisiin voi reagoida. Lataa artikkeli ja lue lisää.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietotekniikan Hallinta, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)