Fujitsu
flow-image

Pilvi, data ja sovellukset − asiantuntijan vinkit ja ratkaisuehdotukset

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Bisnessovellukset ovat elintärkeitä organisaation toiminnalle. Jotta asiakkaita ja omaa henkilöstöä voidaan palvella parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää suunnitella kaikki prosessit perusteellisesti. Kohderyhmien tarpeet kehittyvät jatkuvasti. Tekniikan kehitys ja tiukka kilpailutilanne tuovat lisää haasteita suunnitteluun.

Sovellustransformaatio tarkoittaa isoja investointeja sekä nykyhetkeen että tulevaisuuteen. Maailma muuttuu, tekniikka kehittyy ja uusia mahdollisuuksia syntyy jatkuvasti. On todella haastavaa saada perspektiiviä päätöksenteon pohjaksi. Fujitsun ”Spotlight on Cloud Application and Data Services” -palvelu auttaa kartoittamaan sopivat teknologiat, vaihtoehdot ja mahdollisuudet. Lataa tarkempaa tietoa oheisen linkin kautta.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietotekniikan Hallinta, Ohjelmistot, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS), Sovellukset, Käyttöjärjestelmät, Asiakkuudenhallinta (CRM), Ohjelmistot palveluna (SaaS), Tietokannat, Asiakirjojen hallinta, Yritysohjelmistot, Järjestelmän kehittämistyökalut