Fujitsu
flow-image

Osa 1: Fragile to Agile − Muutoksiin sopeutuva yritys pysyy vahvana kaikissa olosuhteissa

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan ennen. Digitaalinen murros on kestänyt kaksi vuosikymmentä ja jatkuu edelleen. Tänä aikana organisaatioiden johtajat ovat ymmärtäneet hyvin, että joustavuus on toiminnan elinehto. Vain nopeasti sopeutuvat organisaatiot menestyvät. Vuonna 2020 ajauduimme kuitenkin ennennäkemättömään kriisiin, jonka vuoksi mukautumispyrkimykset muuttuivat selviytymiskamppailuksi.

Kun organisaatiot vastasivat pandemiakriisiin, paljastui kuinka kestäviä ja joustavia ne oikeasti olivat. Kriisitilanne ei ole vielä ohi, sillä epävarmuus jatkuu edelleen. Organisaatiot joutuvat sopeutumaan, jotta ne voivat siirtyä kriisitoimista elpymiseen, kasvuun ja menestykseen.

Käsittelemme oheisessa raportissa tärkeimpiä teemoja ja toimenpiteitä, joiden avulla organisaatiot voivat reagoida nopeammin markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin. Tutustu raporttiin, niin saat tärkeää tietoa eri toimialoja edustavien organisaatioiden sopeutumisesta muutokseen. Lisäksi voit ladata oppaan, joka auttaa parantamaan digitaalisia valmiuksia ja edistämään kasvua.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietotekniikan Hallinta, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)