Fujitsu
flow-image

Osa 2: Fragile to Agile − Muutoksiin sopeutuva yritys pysyy vahvana kaikissa olosuhteissa

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Globaali pandemia on muuttanut maailmaa, ja kaikkien yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden on sopeuduttava muutokseen. Koska taloudellinen ympäristö aiheuttaa epävarmuutta jatkossakin, organisaatioiden täytyy pystyä valmistautumaan ja reagoimaan vakaviinkin häiriöihin. Jatkuva sopeutuminen on pakollista, jotta organisaatio pystyy mukautumaan markkinatilanteeseen ja pysymään tuottavana.

Organisaatioiden on nopeutettava toimintojensa digitalisointia ja parannettava sopeutumiskykyään häiriötekijöitä vastaan.  Pandemia on osoittanut, että monet organisaatiot eivät ole pystyneet reagoimaan riittävän nopeasti muutoksiin teknisten ja organisatoristen rajoitteiden vuoksi.

Esittelemme oheisessa raportissa näkemyksiä tärkeimmistä operatiivisista haasteista, joita organisaatiot kohtaavat ja tarjoamme asiantuntijoiden neuvoja niiden ratkaisemiseksi. Lataa ja lue raportti.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pöytäkoneiden / Kannettavien Käyttöjärjestelmät, Tietotekniikan Hallinta, Pöytätietokoneet, Sähköpostiohjelmat, Sulautetut järjestelmät, Laitteistot ja oheislaitteet, Kannettavat, Linux, Mac OS, Prosessorit, Asiakaspäätteet, Massadata, Liiketoimintatiedot (BI), Tietovarastointi, Omat laitteet (BYOD), Tietotekniikan kuluttajalähtöisyys, Pilvitekniikka, Yhteensopivuus, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)