Equinix
flow-image

5G muuttaa pelin henkeä - juuri nyt. Onko infrastruktuuri siihen valmis?

Tämän resurssin on julkaissut Equinix

Kehittyneet 5G-käyttösovellukset edellyttävät perusteellista muutosta infrastruktuurissa, ennen kuin niitä voidaan skaalata. Kun verkkotoimittajat valmistautuvat 5G-toimintoihin, ne voivat nyt hyödyntää kilpailuetua strategisilla kumppanuuksilla ja olemassa olevilla resursseilla asiakkaiden liiketoiminnan kannalta keskeisten palvelujen tarjoamiseksi tarvittaessa tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Enemmän kaistanleveyttä, vähemmän viivettä ja suurempi kapasiteetti. Lue, miten voit nopeasti kehittää nykyistä infrastruktuuria ja luoda perustan 5G-järjestelmän toiminnallisuudelle.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Palvelinkeskus, Massadata, Tietokannat, Palomuurit, Virtuaaliverkot (VPN), Infrastruktuurin hallinta, Palvelinkeskukset, Palvelin, Tallennustila, Ohjelmistopohjaiset palvelinkeskukset (SDDC), Virtualisointi, Pilvitekniikka